Reservations | Mail

Hoofdgerechten

ANA Yemekler – Hoofdgerechten

Kuzu Tandır; sade pilav ve sebze sote ile

Gestoofde lam schouder uit de oven, geserveerd met Turkse rijst en sote groenten

€21,75

Daruzziyafe Köftesi; sebze sote ve sade pilav ile

Fijn gekruid Kalfs en Lamsgehakt met pistachenotenen gewikkeld in dunne filodeeg en gegrild. Geserveerd met rijst en sote groenten

€19,50

Ali Nazik á la Levant (Bonfile Izgara veya Kuzu Pirzola; patlican puresi ile)

Gegrilde ossenhaas of lamskoteletten geserveerd op een bedje van geroosterde aubergine puree.

€23,75

Ördek “ Terkib-i Ceşidiyye” ; sade pilav ile

Eendenborst filet met gestoofde droge vruchten en noten, geserveerd met Turkse rijst. Een klassiek gerecht uit de Ottomaanse keuken

€22,50

Acılı Karides Izgara; tabule salatasi üzerine

Jumbo Gamba’s gemarineerd in pikante saus en geserveerd met tabouleh salade

€25,75

Levrek Fileto; ispanak üzerine

Zeebaars filet op het bedje van spinazie, geserveerd met aardappelen uit de oven

€23,50

Balıkçı Yahnisi, domates sos ile

Turkse Zarzuela, vis oven schotel met zeebaars filet en zeevruchten, gestoofd in tomatensaus

€24,50

Çipura Izgara, roka salata ile

Gegrilde Dorado Royal, geserveerd met ruccola salade en aardappelen uit de oven

€22,50

Günün Vejetarjan Yemeği

Vegetarische schotel van de dag

€17,50

Piliç Pirzola, soya sosu marine ile

Gegrilde kipdijfilet (gemarineerd met soyasaus) geserveerd met sote groenten en Turkse rijst

€18,75