Reservations | Mail

Hoofdgerechten

ANA Yemekler – Hoofdgerechten

Kuzu Tandır; sade pilav ile

Gestoofde lamsschouder met gegrilde Turkse pepers en kleine, zoete tomaten, geserveerd met Turkse rijst

€20,75

Daruzziyafe Köftesi; sebze sote ve sade pilav ile

Gekruid Kalfs-/Lamsgehakt met pistachenoten en verse kruiden, gewikkeld in bladerdeeg en gegrild. Geserveerd met gegrilde groente en rijst.

€18,75

Ali Nazik á la Levant (Bonfile Izgara veya Kuzu Pirzola; patlican puresi ile)

Gegrilde ossenhaas of lamskoteletten geserveerd op een bedje van geroosterde aubergine puree.

€23,50

Ördek “ Terkib-i Ceşidiyye” ; sade pilav ile

Eendenborst filet met gestoofde droge vruchten en noten, geserveerd met bonte pilaf. Een klassiek gerecht uit de Ottomaanse keuken

€21,50

Acılı Karides Izgara; tabulleh salsa üzerinde

Gegrilde Gamba’s (gemarineerd in pittige saus) en geserveerd met tabouleh

€25,75

Balikci Yahnisi (Turkse Zarzuela)

Vis-ovenschotel met zeebaars filet en zeevruchten, gestoofd in tomatensaus.

€24,50

Ispanak ustu Izgara Uskumru

Gegrilde makreel op een bedje van spinazie

€19,25

Çıpıra Izgara veya Izgara Levrek

Gegrilde dorade royal of zeebaars, geserveerd met rucola.

€22,50

Günün Vejeteryan Yemeği

Vegetarische schotel van de dag

€17,50

Pilic Pirzola

Gegrilde kipdijfilet (gemarineerd met soya saus) geserveerd met
gegrilde groenten en pilav.

€17,50