Reservations | Mail

Recensies IENS

Recensies IENS
Lees de recensies op IENS over Turks Restaurant Levant in Amsterdam

Recensies via IENS

(…) Modern Turks restaurant dat de bijnaam van het oostelijk middelands zeegebied draagt : land waar de zon opkomt. ‘Vandaar de heldere lichte ruimte’. Ruime keus uit mezzes, ‘ allemaal even fijn van smaak’, evenals de hoofdgerechten. ‘speciale lof gaat uit naar de wijn’. De bediening mag weinig ervaren zijn, men doet zijn best om goede service te verlenen. Toppertje. (…)

Vlij je neer aan een van de blank houten tafels, laat een keur aan ‘smakelijke mezzes’ (soort tapas) uit de keuken komen en geniet! De ‘vriendelijke bediening’ serveert mediterrane gerechten voor ‘redelijke prijzen’ in een ‘sfeervol, met licht overgoten decor en hoog plafond’ in een herenhuis. ‘Helaas kom je zelden nog toe aan de toetjes.’ (…)

Een gast via IENS:
Het was super lekker! Nog lekkerder dan in Istanboel waar wij recent waren.
De mezes, de voorgerechten, waren heerlijk. We konden kiezen uit 15.
Hoofdgerechten: Dorade en Eend allebei goed en met een mooi salade.
O en de wijn was ook top!

Een gast via IENS:
Bedankt voor goede service…
Ik had zeer grote tijd. Eten was heerlijk. Turkse mezzes waren goed smaken. Ik ben erg blij om te zien dit restaurant. Ik houd ook Turkse wijn, was echt rijke aromatische. Ik was als in Istanbul met muur foto’s. 
Bedankt voor alles.

Een gast via IENS:
Al jarenlang serveert dit restaurants betaalbaar en smakelijk Turks-Mediterraan eten. De lekkere en royale mezes vooraf zijn vaak al meer dan een halve maaltijd. Heel erg druk is het er doorgaans niet. Een erg geschikt restaurant als je iets te bespreken hebt en niet wil worden gestoord door keiharde muziek.

Meer kwalificaties in Iens, de betrouwbaren en onafhankelijke restaurantgids, vind je hier.